Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Gasterij De Kromsteert
Average rating:  
 30 reviews
by Marc en diane on Gasterij De Kromsteert

Gisterenavond een zalige tijd beleefd in de kromsteert.genoten van het keuzemenu.verse en lekkere producten worden door de chef omgetoverd tot een heerlijke diner.de vriendelijke en vlotte bediening maken het plaatje kompleet.een echte aanrader voor iedereen die in de buurt van nunspeet een goed restaurant zoekt en een omwegje zeker de moeite waard.ohja,en wie bij ons in belgie nog eens zegt dat in nederland het eten niet zo goed is die zal ik eens meenemen naar "de kromsteert'.

by Natascha Mansvelt on Gasterij De Kromsteert
Altijd heerlijk

Weer heerlijk gegeten bij Jacqueline en Brand! De Kromsteert is een absolute aanrader waar wij graag voor omrijden. De gerechten zijn altijd heerlijk en voor de mosterdsoep kan je mij 's nachts wakker maken 😉 Tussen de gerechten door krijg je kleine heerlijke amuses, die het helemaal compleet maken.
De bediening is professioneel, gastvrij en ontzettend vriendelijk.
Altijd een feestje om hier te eten! Tot in 2018!

by Vanessa & Erwin on Gasterij De Kromsteert
De verwennerij

We hebben voor de tweede keer bij Gasterij De Kromsteert gegeten. Het was weer een grote verwennerij. Het verrassingsmenu is werkelijk een aanrader. We werden weer verrast met heerlijke gerechten en kleine hapjes. Complimenten voor de koks. Verder is de bediening heel vriendelijk en gastvrij.

Het is jammer dat wij zover weg wonen en niet even een avondje langs kunnen rijden.... Maar eens per jaar is een mooie traditie.

Nogmaals bedankt!

Groeten,

Vanessa en Erwin

by Familie thie on Gasterij De Kromsteert
Zeer goed en lekker gegeten

Zaterdag 12 februari hebben we met een gezelschap van 12 personen heerlijk gegeten in de gasterij de kromsteert in nunspeet.
Hebben allemaal het 5 gangen verrassings menu genomen met nog diverse amusses erbij! Wat echt supper was elke gang is een ster waard

Bedienning is goed! Ook kun je bij elke gang een wijn advies krijgen!

Iedereen heeft heerlijk gegeten en genoten van een gezelligge avond!

Voor de hele brigade een tien met een griffel!

En we komen zeer zeker weer een keer eten!

Vriendelijke groeten,

Familie thie.

by Angelie en Jac on Gasterij De Kromsteert
Heerlijk dineren

Een aanrader: het 5 gangen verrassingsmenu! Heerlijk! Je hebt keuze uit vis of vlees en laat de rest maar gerust aan de kok over!

by Chantal van den Top on Gasterij De Kromsteert
Diner

Gisteravond heerlijk gegeten bij Gasterij De Kromsteert met een aantal collega's en een gezin uit Nunspeet. De borden waar mooi opgemaakt, het eten was heerlijk, de bediening was vriendelijk en flexibel. Aan alle wensen werd voldaan. Wij hadden het verrassingsmenu en menu sympathiek.Dank jullie wel en ik ga hier zeker ook een keertje met mijn vriend eten.Groet,

Chantal

by Marjan Olthoff on Gasterij De Kromsteert
Etentje

Samen met mijn ouders en partner hier van een buitengewoon heerlijk diner genoten. Alle gerechten waren top en werden met kleine hapjes tussendoor tot één groot culinair feest gemaakt.

Dank Angelique en brigade en zeker tot ziens!

by Tjits Potijk on Gasterij De Kromsteert
Etentje

Met Marjan, Helma en Nico Olthoff buitengewoon heerlijk gegeten. Wat een pareltje is dit restaurant! Alles klopte. Het eten werd niet zomaar op tafel gezet, maar met allerlei leuke en lekkere hapjes werd er van de avond één heerlijk geheel van gemaakt.

Zelden zo culinair verwend! Hulde aan Angelique en haar keuken.

by Fam.F.Braun on Gasterij De Kromsteert
50 jarig huwelijk

Op 5 Mei jl hebben wij het 50 jarig huwelijk gevierd van mijn zus en zwager.lekker buiten geborreld met lekkere hapjes.het diner was voortreffelijk en heel gevarieerd,een compliment aan de kok.de ontvangst was erg hartelijk,dit restaurant is zeker een aannrader.

hartelijke groet Fred en Nel Braun.

by M.J.N. van Beurden on Gasterij De Kromsteert
50 getouwd

We hebben gisteren (5 mei 2016) ons 50 jarig huwelijk gevierd in de Kromsteert niets dan lof zowel voor het eten als de bediening. Het was werkelijk top en ook onze gasten waren allemaal vol lof. We hadden zeer mooi weer en zonder dat we er o gevraagd hadden konden we gebruik maken van het terras dat was allemaal al voorbereid.

Page 1 of 3:
«
 
 
1
2
3
 
»