VISGERECHTEN

 

Marktaanbod

Vis volgens huidig marktaanbod                                                                € 21,50

Zalm

Gebakken filet van schotse zalm op bieslookroom                                €   23,50

 

Gamba’s

Reuzengarnalen geflambeerd met cognac,                                             €   26,50

afgeblust met een lichte knoflooksaus

 

Zeetong

In roomboter gebakken platvis uit de Noordzee                                  dagprijs

(indien voorradig)

 

 

Pasta

Penne (zonder bijgerechten)

Mini penne met gebakken garnalen in een zachte                                     € 17,50

knoflooksaus

 

 

VLEESGERECHTEN

Rund

Entrecôte geserveerd met een robuuste saus van rode wijn                    € 23,50

 

Lams

Met bosui gebraden lamshaas in een lichte gembersaus                          € 24,50

 

Rund

Tournedos van de ossenhaas verscherpt met groene pepers,                 € 27,50

geflambeerd met cognac en afgeblust met room

 

Kalfs 

Rosé gebraden kalfslende met een saus van marsalawijn                        € 28,50

en walnoten

 

 

Etenswaren weggooien doen wij liever niet. Door zorgvuldig te proportioneren

proberen we te voorkomen dat er teveel overblijft. Mocht de hoeveelheid garnituren

voor u onvoldoende zijn, twijfel dan niet om een aanvulling te vragen.