Keuzemenu / A la carte

Amuse

*****

Soepen / 7,95

Geroosterde pompoensoep met breekbroodje en huisgemaakte kruidenboter

Prei-  truffelsoep met gebakken spekjes, breekbroodje en huisgemaakte truffelboter

Voorgerechten 

Carpaccio van edelhert met truffelpesto, gebakken champignons en hazelnoten / 12,50

Wildpate met warme Luikse stroop, roodloof en cranberry’s / 9,25

Tamme eendenborst filet met vijgen compote en fris- zoete witlofsalade / 12,50

Coquilles van Koningsoesterzwam met bospaddenstoelen bouillon en schorseneren / 8,75 (V)

Hartige muffins met vers gerookte zalm, bieslook- roomkaasmousse en warme knoflooksaus / 9,25

Garnalencocktail met hangop en bieslook / 9,25

*****

Hoofdgerechten 

Stoofpotje van wild met in roomboter gebakken appeltjes en cranberry compote / 24,50

Hertenbiefstuk van de bout met rode p0rtsaus en stoofpeer / 34,50

Wildzwijnsrollade met bospaddenstoelen roomsaus / 32,50

Diamanthaas met een saus van Gorgonzola / 29,50

Bospaddenstoelen Wellington met truffelroomsaus en Parmezaanse kaas / 21,50

Gebakken Makreel met zoet- pittige chiliroomsaus / 22,50

Vangst van de dag, wisselend visgerecht / 22,50

*****

Amuse

*****

Desserts 8,95

Gele Stoofpeer met karamelsaus, speculaaskruimels en vanille- ijs

Herfst triffle met stroopwafel, appel- kaneel compote en stracciatella- ijs

Creme Brulee met een laagje van chocolade en kaneelijs