Keuzemenu / A la carte

Amuse

*****

       Voorgerechten

Bonbon van runder carpaccio met een vulling van kruidensalade en verse basilicum, daarbij serveren wij oude- kaassnippers,
crunch van Pecan noten en een limoen mayonaise

Kalfspastrami volgens authentiek recept met een zalf van knolselderij, geserveerd met asperges en een
frisse mosterdsaus

Trio van vis, samengesteld uit: gerookte forelmousse op kruidentoast, cocktail van gebakken knoflookgamba’s
en een tartaatje van haring met crème fraiche

Portabella gevuld met verse spinazie, zongedroogde tomaten, noten, olijfjes en feta kaas.
Hierbij serveren wij een huisgemaakte warme knoflooksaus (V)

*****

Soepen

Romige mosterdsoep met chips van Serranoham

Venkelbouillon met een schuim van groene erwten (V)

*****

Hoofdgerechten

Gebraden, lokale, lamsfilet met een zoete saus van sinaasappel en Cointreau

Heerlijk malse kalfsentrecote , met lauw- warme kruidensaus

Tamme eendenborstfilet met een fris- zoete frambozensaus

Marktaanbod van vis, onze gastvrije bediening informeert u graag over dit wisselende visgerecht

Geelvintonijn steak met een huisgemaakte waterkerspesto

Truffelrisotto met gegrilde groene asperges, courgette en aubergines (V)

*****

Amuse

*****

Desserts

Duo van witte chocolademousse en limoenmousse, met pistache noten en karamelsaus

Aardbeien- cheesecake in een glaasje met verse aardbeien, chocolade- ijs en cookie crumble

Klassieke Crème brulee met een huisgemaakte crumble van rood fruit