Keuzemenu / A la carte

Amuse

*****

       Starters 7,95

Broodplank| robuust desembrood met roomboter, zeezout, kruidenboter en uiencompote (V)

Charcuterie (gevulde borrelplank)| met div soorten vleeswaren, desembrood, olijven, dipsauzen en gepofte cherrytomaatjes

*****

Voorgerechten 9,95

Franse uiensoep| lekkere hartige uiensoep met traditioneel broodje kaasgratin (V)

Carpaccio| van gebraden rosbief met kappertjes, frisse salade en citroenmayonaise

Steak tartaar| volgens klassiek Franse bereiding met o.a. augurk, kappertjes, sjalotje, mosterdmayonaise en eidooier

Bruschetta| met gerookte forel en peterselie pesto

Grote gebakken gamba’s| met knoflookdip

Vega pasteitje ragout| met jack fruit (V)

*****

Hoofdgerechten 25,-

(pasta en Risotto 18,50)

Iron steak| gebakken, mals, met peperwhiskey. Klassiek, lekker, perfect

Geglaceerd beenhammetje| met honing- tijmsaus

Kalfsoester| met licht gebonden kersenjus

Kabeljauwhaas| met pesto- spinazie saus

Vangst van de dag| wisselend visgerecht

Paste 18,50| met feta, cherrytomaatjes, verse basilicum, spinazie en noten

Venkel risotto 18,50| met diverse gegrilde groenten en Pecorino kaas

*****

Amuse

*****

Desserts 8,50

Dame blanche | met chocoladesaus of advocaat

IJscoupe verse aardbeien| met vanille- ijs, aardbeien- ijs en slagroom

Mango panna cotta| fris, zomers, genieten