Via onderstaand formulier mag er weer volop gereserveerd worden! Wij staan te trappelen om u weer in ons mooie bedrijf te ontvangen. Helaas konden wij na de overname op 1 oktober 2021 maar kort genieten van uw komst. Dit halen wij graag dubbel en dwars weer in.

Voorlopig zijn wij open van donderdag t/m zondag (va 29 mei)tussen 17:00 en 22:00

Telefonisch zijn wij te bereiken op woensdag t/m zzondag vanaf 13:00. Op andere dagen staat de vaste telefoon doorgeschakeld. Contact zal hierdoor op zondag t/m dinsdag niet direct zijn. In geval van urgentie vragen wij u dan ook een mail te sturen naar info@kromsteert.nl

 

Regelement Corona voorschriften:

Wanneer het aantal personen meer dan 2 is, dan graag erbij vermelden uit hoeveel huishoudens de reservering bestaat.  U bent zelf verantwoordelijk om het correct door te geven. Wij als Gasterij de Kromsteert zijn hiervoor niet aansprakelijk.

Graag maken wij u er op attent dat de cadeaubonnen die uitgegeven zijn door Gasterij De Kromsteert (fam. Timmer) niet geldig zijn in de nieuwe situatie bij De Kromsteert b.v. De fam. Timmer heeft ons te kennen gegeven dat de cadeaubonnen tot 31 augustus 2021 ingeleverd konden worden. Dit is dus ruim voor onze start datum van 1 oktober 2021.  

 

 

 

 

Reserveer een tafel
Contact Gegevens