Via onderstaand formulier mag er weer volop gereserveerd worden! Wij staan te trappelen om u weer in ons mooie bedrijf te ontvangen. Helaas konden wij na de overname op 1 oktober 2021 maar kort genieten van uw komst. Dit halen wij graag dubbel en dwars weer in.

Voorlopig zijn wij open van donderdag t/m zondag (va 29 mei)tussen 17:00 en 22:00

Telefonisch zijn wij te bereiken op donderdag t/m zondag vanaf 13:00. Op andere dagen staat de vaste telefoon doorgeschakeld. Contact zal hierdoor op maandag t/m woensdag niet direct zijn. In geval van urgentie vragen wij u dan ook een mail te sturen naar info@kromsteert.nl

 

Graag maken wij u er op attent dat de cadeaubonnen die uitgegeven zijn door Gasterij De Kromsteert (fam. Timmer) niet geldig zijn in de nieuwe situatie bij De Kromsteert b.v. De fam. Timmer heeft ons te kennen gegeven dat de cadeaubonnen tot 31 augustus 2021 ingeleverd konden worden. Dit is dus ruim voor onze start datum van 1 oktober 2021.  

 

 

LET OP! IVM DE NACHT VAN NUNSPEET OP DONDERDAG 25 AUGUSTUS DRAAIEN WIJ GEEN DINER

WIJ STAAN OP DIE DAG BUITEN MET EEN BBQ, COCKTAILBAR , BAR EN TERRAS. DAARNAST ZAL ER MUZIEK ZIJN. U BENT VAN HARTE WELKOM HIERBIJ AAN TE SCHUIVEN. TEVENS ZAL ER IN DE STRAAT VAN ALLES TE DOEN ZIJN.

 

 

 

Reserveer een tafel
Contact Gegevens