BROOD

Brood met smeersels, geserveerd p.p.                                                       €   3,00

 

KOUDE VOORGERECHTEN

Rosé gebraden, dungesneden kalfsbiefstuk met truffelmayonaise     € 10,50

Bonbon van gerookte zalm met een vulling van aardappelsalade       € 11,50

met dille, crème fraîche en garnaaltjes

 

Visschotel van diverse soorten vis, schaal en schelpdieren                   € 13,50

Zacht gegaarde eendenborst op een frisse selderij-salade                    € 11,00

Carpaccio van het rund met pestodressing en oude kaas                      € 13,00

 

SOEPEN

Romige soep van prei met knoflookcroutons                                            €   6,50

Crème soep van mosterd met uitgebakken spekjes                                  €   7,00

Dubbel getrokken vleesbouillon met verse kervel                                     €   7,50

 

WARME VOORGERECHTEN

Mini penne met paddenstoelen in bieslooksaus met rucola                   €   9,50

en vlokken van parmezaanse kaas

 

Sliptong geserveerd met bospeen, kroket van aardappel                        € 10,50

en saus ravigote

 

Gember-bosui pannenkoekje met rosé gebraden borstfilet                    € 11,50

van boerderij eend en een jus van rode port

 

Gefrituurde gamba’s in een krokant knoflookjasje geserveerd              € 14,50

met aioli saus

 

 

Voor allergeneninformatie kunt u zich wenden tot onze medewerkers.